esmaspäev, 21. detsember 2015

18. päev, 19. nov. Viimane õhtu/öö Vietnamis

Viimasel õhtul läheme Marekiga ühe hosteli peole. See on väga populaarne. 11 ajal liigub pidu edasi ühte klubisse. Kell 12 tõmmatakse küll klubile metallkardin ette, kuid pidu jätkub sees täie hooga. Nähtavasti on aga muusika liiga vali, sest poole tunni pärast saab pidu ikkagi äkitselt läbi. Üks hosteli töötaja käsib kogu allesjäänud seltskonnal talle järgneda.

Läheme vanalinnast välja. Ületame ühe suure maantee. Jõuame kahtlasesse pimedasse agulisse. Ühes mahajäetud majas on sees väike saal, baarilett ja piljardilaud. „Palun, see on teie tänane peokoht!“ Paar tüüpi Uus-Meremaalt ja veel mõned inimesed pole selle kohaga rahul ja hakkavad tagasi minema. Lähen kaasa.

Kui teised lähevad magama, siis mina keeran taas pimedale tänavale, kus asub Tom’s bar. Kuigi isegi üks politseinik valvab seal ees, tõmmatakse kate üles ja lastakse mind sisse. Ilmselgelt on see politseinik ära ostetud. Eks selle pärast ongi siin joogid Eesti hinnaklassis.

Ajan juttu ühe muheda Kanada tüübiga ja seejärel seltskonna briti tüdrukutega, kes räägivad, et nemad pidid tulema tagauksest läbi pimeda pööningu. Ilmselt üritati neis lihtsalt põnevust tekitada. Mille üle nad väga õnnelikud ei olnud.
                           
Mingi hetk marsivad sisse ja liituvad meie seltskonnaga kaks USA merejalaväelast, kellest üks näeb välja nagu Stifler „American Pie“-st ja teine nagu Silvester Stallone, tõeline Rambo! Nad elavad Havai mereväebaasis, hetkel aga naudivad väikest vabadust. Jälgin huviga brittide ja ameeriklaste omavahelist lõõpimist ja öisele tunnile omaseid vestlusteemasid, kuni varasel hommikutunnil Tom’s bar suletakse ja meid tänavale kupatatakse. Kui hiljem väsinult, aga rahulolevana hostelisse kõmbin, siis esimesi ärisid juba avatakse.

Vaade Hoan Kiemi järvele katuserestoranist

Eemalt näeb välja täitsa nagu arenenud riik või mis? Aga ta ei ole!

Jõukad Eesti turistid viimasel õhtul oma rahapakke tuulutamas
Hosteli pidu, kuhu crashime - hetk, kui kõigile on tasuta shotid kätte jagatud ja peojuht ütleb "terviseks!" 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar