pühapäev, 19. juuli 2015

11. päev, 15. aprill. Lend Mumbaisse, millest pea-aegu maha jään



Nädal aega Goas ongi läbi. Hommikul kell 6 tulen viimaselt peolt ja vaatan, et mul on enne lennujaama minekut aega pool tunnikest magada.

Ärkan tund ja 20 minutit hiljem, 50 minutit peale äratuskella (esimest) helisemist! Kraban asjad ja tõttan taksode ootekohta. Kuna autotaksosid ei ole, pean ikkagi ka tagasi lennujaama sõitma tsiklitaksoga. Saan järjekordse adrenaliinilaksu. Siiski vähem kui esimene kord - kas olen juba harjunud või on seekordne juht natuke rahulikum. Seekord isegi küsin juhilt kiivrit, kui ta enne pikka sõitu kodust läbi käib – ta ütleb, et kaassõitjatelt ei nõuta seda. Ja ei anna. Tund aega tuuletõmbust läbi ajude on jälle garanteeritud.

Astun lennukisse ja juba olengi Mumbais, India 13 miljoni elanikuga finantspealinnas. Lennujaama eest püüan kinni motorikša. Hosteli leidmine õnnestub ainult tänu väga täpsetele juhistele, mis ma Hostelworldist olen välja printinud. Sest hostel asub ühes suvalises kortermajas. Kuid on väga sümpaatne.

Kohtan seal taas toredaid kaas-backpackereid. Ühte soomlannat Nead. Mattiast Prantsusmaalt, kes otsib Mumbais tööd. Fernandot Guatemaalast, kes töötab Inglismaal. Ja Isabeli ja Helenat Saksamaalt, kellega lepime kokku, et läheme järgmisel päeval Elephanta saarele.

Hommikune tsiklisõit Goa lennujaama
See sõna iseloomustab Mumbai ilma!

Naabruskond, kus asus Mumbai korter-hostel

Päikeseloojang Mumbais

Sattusin ühte kõrvaltänavasse, kus lapsed mängisid jalgpalli

"Honesty General Stores" - väga ausad ärimehed, nagu Indias ikka (iroonia)

Odava söögikoha menüü - kuni 120 ruupiat ehk 2 EUR keskmine praad

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar