teisipäev, 16. detsember 2014

18. päev, 18. nov. Torm, minigolf ja hispaaniakeelne komöödiashow



Hommikul ärgates avastame, et päike on kadunud. Hakkab sadama vihma ja puhuma tuul. Tõuseb torm. Mis enam ei lõppe. Marek läheb poosaare tippu parki. Leiab sealt mingid kondid. Inimkondid. Iidsed. Mis on hunnikus. Ja käib mingis ägedas koopas, mis on Kuuba kõige vanem turistiatraktsioon. 1860ndast aastast.

Õhtul läheme meie lähedal asuvasse Casa de la Musicasse, kusjuures ühel eelmisel õhtul seisis sabas palju kohalikke. Väga palju turiste õhtul meie kandis üldse ei kohta, sest enamus neist on poolsaare tipu pool asuvates kallistes hotellides, kus on igal õhtul oma meelelahutusprogramm.

Varaderos on Casa de la Musica üsna krõbeda piletiga (10 CUC-i turistid, 4 CUC-i kohalikud) siseruumides asuv ööklubi. Selgub, et sel teisipäevaõhtul esineb seal kohalik koomik, peale seda algab pidu. Ostame pileti ära ja läheme sisse, kuid midagi veel ei toimu. Öeldakse, et koomik alustab 11 paiku ja lõpetab kell 12.

Kuna Marek on kogu aja mulle rääkinud, et tahab minigolfi mängida, siis läheme ühe restorani väljakule seda tegema. Pimedas ja tormis. Omanik ütleb, et võime kasvõi kogu öö mängida. On väga lõbus. Mängu võidab sport.

Kell on juba 12 läbi ja läheme klubisse tagasi. Komöödiashow ikka kestab. Tundub päris naljakas. Kõik naeravad iga natukese aja tagant. Aga meie ei saa midagi aru. Pärast järgnev pidu päris tuure üles ei võtagi. Kahe ajal läheme koju.

 
Tormis maha peetud minigolfilahing


Kuuba koomik, kellest me midagi aru ei saanud

Varadero Casa de la Musica

Diskokuul laes

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar