teisipäev, 18. november 2014

8. päev, 8. nov. Rannapäev ja koopapidu



Leiame hommikul ühe Lada-takso, kes meid 60 km eemal randa viib, ootab mitu tundi ja siis tagasi toob. Teed on mitmes kohas sama hullud nagu Tallinnas, kuid ilusti kohale ja tagasi me siiski jõuame.

Õhtul aga läheme taksoga mõni kilomeeter linnast eemal koopas toimuvale peole, mida üks kohalik eelmine päev meile soovitas. Sõidame ta sõbra taksoga (kuid hind on sama, mis päevane taksojuht ütles) ja soovitamise eest võtab ta meie piletitelt ka 1 CUC-i vahelt. Lihtsalt niisama ei soovita keegi siin midagi. Siiski peab tõdema, et ka ta ise tuleb hiljem samale peole.

Koopas toimub jälle tantsushow ning peale seda hakkavad inimesed järk-järgult tantsima. Ühest tantsivad juba kõik. Kohtan ka ühte kuubalannat, kellega eelmisel päeval teisel peol tantsisin, kuid ta lahkub varakult. Peo lõpu lähenedes läheb asi natuke käest ära, hakatakse üksteisele jooke pähe kallama (põhiliselt õlut) ja samas kõik ainult naeravad selle üle.

Lõpuks saan ka ise kergelt üle kallatud, mille järel minul küll tantsuisu lahtub. Poole 4-a paiku hakkan lahkuma. Küsin ühe seltskonnaga, kellega peol natuke juttu ajasin, taksot jagada. Selgub, et juhiks on üks nende seast. See mees kindlasti pole kaine, kuid paremaid valikuid seal ei paista ja vahemaa on ainult 5 km. Autos on veel 4 inimest, kuid ikkagi küsitakse mult juba enne sõidu algust täishinda – 5 CUCi. Vähemalt visatakse mind päris öömaja juurde. Aga juba 2 tunni pärast pean ärkama, et alustada pikka bussisõitu järgmisesse linna – Trinidadi...


Takso, mis meid randa viis

Taksojuht on ilmselt Saksamaa jalgpallikoondise austaja (Saksa lipp)

Teel randa



Sisalik toas teki peal

Kogunemine linnaplatsil

Koopapeol - kabareeprogramm

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar