laupäev, 15. november 2014

7. päev, 7. nov. Ratsaretk tubakafarmi ja salsatund



Tellime oma perenaiselt esimesel päeval soovitatud 3-tunnise ratsaretke. Mina saan hobuse nimega Alehandro. Retk viib ühte tubakafarmi, kus lastakse meil suitsetada sigarit, juua kohapeal suhkruroost pressitud rummiga jooki ja vaadata, kuidas sigareid keeratakse. Kuna hobused tunnevad teed juba peast, siis on ülimalt mõnus vaikselt nendega chillida.

Jõuame vahepeal vaevalt süüa, kui hakkab peale Mareki soovil kokku lepitud salsa-tund. See on üks asju, mida Kuubas kohapeal soovitatakse teha. Õpe algab päris nullist – neljast põhisammust (põhisamm, paralleelsamm, marssimine, diagonaal) ja nende kombineerimisest koos pööramisega.

Õhtul läheme taas keskväljaku juurde peole, kus on taas ka Sonja ja Tina. Marek saab õpitud sammude eest kohe ka tüdrukutelt tunnustavaid sõnu. Kuid see reede on tüdrukutel viimane õhtu siin – järgmine päev sõidavad nad edasi ökokülla, siis ühte ja siis teise randa. Lepime kokku, et üritame kokku saada Trinidadis, kuhu meie liigume järgmisena ja nemad mitme päeva pärast.












Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar