laupäev, 2. november 2013

19. päev, 27. okt. Viskidoomino ja Meli "ralli"



Melissa, Olga ja Uri teevad pühapäeva puhul Olga juures hilise lõunasöögi, millest saab hoopis varane õhtusöök. Tegu on kanaga koos mingi mustavärvi kohaliku maitseainega, retsept on Campechest ehk meli kodukohast. Õhtu lõppeb doomino mängimisega. Ainult et selliselt, et iga kord kui keegi kaotab, peab ta ära jooma pitsi viskit.

Kuna autoga tulnud Mel jääb nii purju, et isegi tuigub, siis alati ratsionaalne Olga, kes küll ka mõned pitsid võtab, koostab plaani. Tema viib meid autoga koju (Meli kodu on linna teises otsas). Mel tuleb kaasa, laseb meid tuppa, otsib toas välja varuvõtmed. Seejärel Olga toob Meli tagasi enda juurde, kes magab ennast välja. Olen algul selle plaani vastu ja tahan taksot võtta, kuid Olgale ja Melile vist tundub mõte, et Mel jätab oma auto maha, mõeldamatu.

Jõuame siis Meli maja juurde. Selgub, et ta on kodu võtmed suutnud vahepeal oma autosse panna. Sõidame siis tagasi. Mel ronib tuikudes oma autosse ja ei taha sealt enam välja tulla. Olga läheb räägib temaga, kuid enne kui arugi saame, hakkab Mel oma autoga koju ära sõitma. Sõidame siis hinge kinni hoides järgi.

Õnneks midagi ei juhtu. Kodus tahab Mel veel oma auto hoovi ära parkida. Kuna vanemate ostetud auto on talle nii kallis, siis ta pole nõus seda tänava äärde jätma nagu paljud teised ümbruskonnas. Jälgin ta tagurdamist, mis läheb väga ilusti. Ainult peale õiges kohas seisma jäämist unustab ta ilmselt tagurpidi käigu sisse ja läheb ikkagi kerge matsuga vastu seina.                                     

Lõuna-Euroopas ja Ladina-Ameerikas levinud torujate sõõrikute ehk churrode müügiputka

Olga Nissanis

Tüdrukud küpsetavad


Kana, maisiga riis ja kohalik sai tortilla. Täitsa söödav oli.

Cerveza Superior õlle tunnuslause on "Vive el Placer...Superior" ehk „Elu on ülim nauding“.

Viski+doomino=viskidoomino

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar