teisipäev, 29. oktoober 2013

12. päev, 20. okt. Argentiinlannaga rannas ja ööklubis. Purjus tüdrukud roolis!



Läheme pärastlõunal koos meie toas ööbiva argentiinlanna Danaga (24) randa, kus saame kokku ka Antonio ja Katyaga. Dana, kes kodumaal töötab raamatupidajana, käis eelmisel õhtul 60-dollarilise sissepääsuga eliitööklubis Cocobongo. Tõsi, pileti maksid tema eest mehhiklastest sõbrad.

Peaks mainima, et ka Playa del Carmenisse me algul üldse ei plaaninud minna, kuid jällegi Merida hostelis kohatud uus-meremaalane soovitas, sest siin pidavat olema rannas ilus kolmevärviline merevesi.

Playa del Carmeni hostelis on enamus personalist ka millegipärast Argentiinast. Seal pakutakse isegi Argentiina empanadasid (pirukaid), tõsi, üsna soolase hinnaga – 25 peesot tükk. Siin kohtame ka taas Merida hosteli laia naeratusega hiina kutti. Tundub, et ainult naeratusega jõuab edasi küll.

Kuigi on pühapäeva õhtul, teeb Dana ettepaneku õhtul taas välja minna. Teeme seda. Kõigepealt läheme ühte klubisse, kus kõigile on sissepääs tasuta, kuid naised saavad ka ühe tasuta joogi. Siis läheme teise, rannas asuvasse kohta, kuhu tänu Danale saame ka tasuta sisse, kuid kus eraldi letist on naistele kõik joogid tasuta. See olevat siin üsna levinud praktika.

Öö hilisemal tunnil, kui Dana ja Gertrud on juba lahkunud, saan tuttavaks kolme mehhiko tüdrukuga. Nad õpivad 140 000 elanikuga (Tartus elab 100 000) Cordoba linna ülikoolis magistri esimesel kursusel biokeemiat. Jalutame rannas, kus mingi hetk tuleb üks jutukas kohalik mees ja räägib, et konutab üksi siin kuuvalgel murtud südame tõttu.

Kuidagi raputame ta siiski maha. Kella 4-5 paiku teatavad tüdrukud, et kuna neil hakkab hommikul seminar, siis peaksid nad sõbra juurde magama minema. Suur on mu üllatus, kui selgub, et nad on linna tulnud autoga. Aitan siis neil kindlaks teha, kes neist on kõige kainem. See on tüdruk, kes saab külje pealt toodud sirge käega ninaotsale pihta.

Kuigi oleme minu hostelist ainult paari kvartali kaugusel, viskavad nad mu autoga ära. Vähemalt selle aja jooksul nad avariid ei tee.

Playa del Carmeni sinise kolm eri tooni

Katya ja Antonioga rannas


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar