esmaspäev, 14. mai 2012

177.päev, 13. aprill. Viisataotlus. Lima söök


L: Käin annan sisse oma Brasiilia viisa taotluse. Maksab see eestlasele siin ainult 20 dollarit. Väikest närviködi tunnen kui öeldakse, et kätte saan viisa järgmisel neljapäeval, kuigi juba kolmapäeval lendan Brasiiliasse. Kui ütlen, et mul on vaja kolmapäeval, siis öeldakse, et pole probleemi (mida iganes see tähendab).

Leiame meie hosteli lähedal väikse söögikoha, kus hommikul saame burgereid. Pärastlõunal avastan, et neil on taga söögituba a 8 soli eest saab seal iga päev 2-käigulise lõuna koos joogiga. Sarnase nagu Boliivias. See maitseb pea-aegu alati väga hästi. Pea-aegu, sest ükskord arvan, et võtan kreemsuppi, aga tegelikult see kreem on mingi kahtlase konsistentsiga löga. Igal juhul minust saab seal püsiklient, keda alati suure rõõmuga tervitatakse.

Kohtame oma hostelis 3 venelast, kellest üks töötab Limas 5 aastat treenerina ja 2 tükki on tal külas. Tuleb välja, et esimese ema on Kohtla-Järvelt. See juhtub loomulikult nii, et üks neist teeb teisele mingi kahtlase kommentaari ja Anna vastab talle tema üllatuseks vene keeles. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar