teisipäev, 17. aprill 2012

163.päev, 30. märts. Saabumine järvesaarele


A: Paat Copacabana - Isla del Sol väljus täpselt 13.30. Paadis istus umbes 25 inimest ja seda oli ära saatmas kolm kohalikku noormeest, kes teenisid raha tänavamoosekantidena. Leo reisikaaslasel Annal oli tulemas sünnipäev. Sünnipäeva tähistamiseks valisid nad kohaliku saare Isla del Soli. Koha, kuhu laevad sõitsid ainult kaks korda päevas, koht kus polnud ei telefonilevi ega ka Interneti leviala. 

Reis ei kestnud kaua – 2,5 tundi. Nad maabusid rannale ja läksid otsima öömaja. Leo valis kahtlase toa, suurte akendega, viimistlemata seintega… Kusjuures uks ei läinud seestpoolt kinni. Anna ei olnud sama entusiastlik nagu tema reisikaaslane. Anna oli hoopis pettunud, et peab sellises urkas järgmised päevad elama ja oma 28. sünnipäeva seal vastu võtma. Peale pisaraid ja väikest draamat nõustus Leo vahetama öömaja.


Anna salapilt kaasreisijast


L: Uus koht oli ainus öömaja saare põhjaosas, kus oli toas olemas isiklik vannituba. Siiski polnud üheski majas kütet, vaid oli ainult hunnik tekke, et 4000 m kõrgusel öösel mitte ära külmuda. Õhtul ostsid nad ühest küla tillukesest poekesest pudeli kohalikku veini ja vaatasid oma toas filmi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar